Bloem
Ecuador rose

Team Flowex

Team Flowex

Ons professionele en gedreven team staat elke ochtend klaar om aan de slag te gaan. Met kantoren in Nederland en Ecuador zijn wij elke dag met veel passie bezig om de beste kwaliteit snijbloemen aan onze klanten te leveren. Ons team in Ecuador zorgt ervoor dat we snel kunnen communiceren en schakelen met onze kwekers en regelen het transport van de bloemen naar Nederland. Onze logistieke afdeling zorgt ervoor dat alle bloemen met veel zorg worden ontvangen en klaar gezet kunnen worden voor transport naar onze klanten. Op ons kantoor in Aalsmeer zitten de aanspreekpunten voor onze klanten. Elke dag staat zij klaar om onze klanten de mooiste snijbloemen aan te bieden. Ons team kenmerkt zich door hun flexibiliteit en servicegerichtheid. Wij denken in oplossingen en hechten veel waarde aan eerlijke en duidelijke communicatie, veel persoonlijke aandacht en langdurige klantrelaties. Of het nu gaat om ons sales team, administratie, marketing of logistiek, wij als Flowex streven allemaal naar de hoogste kwaliteit en beste service.

Logistiek

Onze logistieke afdeling staat elke dag klaar om alles gereed te maken voor onze klanten. Ze zorgen ervoor dat alle bloemen worden ontvangen en vervolgens met zorg worden klaar gezet voor transport naar onze klanten.

Sales

Ons sales team is het aanspreekpunt voor onze klanten. Ze helpen onze klanten dagelijks aan de beste snijbloemen. Communicatie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn een aantal van onze belangrijkste waarde.

De krachten gebundeld

Flowex (NL) maakt samen met Flowers Express (IT) en Flexin (IT) deel uit van de Flowers Express Group. Samen hebben wij ons eigen kantoor in Quito, Ecuador. Ons team in Quito onderhoudt het dagelijks contact met de kwekers en organiseert het transport van onze snijbloemen naar Europa. Zo kunnen wij snel inspelen op uw wensen en hebben wij korte lijnen met onze kwekers en klanten. De Flowers Express Group is één van de grootste importeurs van snijbloemen uit Zuid-Amerika in Europa.

Flowers Express Group