Bloem
Ecuador rose

Join our team

Vacatures

Wij zijn een platte organisatie waarin wij het belangrijk vinden dat je doet waar je goed in bent en de mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. In ons team met enthousiaste en gedreven collega’s werken wij hard en zetten wij er samen de schouders onder. Maar plezier in het werk vinden wij ook belangrijk! Flowex BV is opgericht in 2002 en met onze werknemers zijn wij gespecialiseerd in het importeren van prachtige snijbloemen uit Ecuador en Colombia. Verder importeren wij ook snijbloemen uit Zuid-Africa, Israël en snijgroen uit Midden-Amerika. Wij verkopen onze bloemen aan groothandelaren en winkelketens door heel Europa.

Wil jij werken in ons enthousiaste en hardwerkende team? Bekijk onze vacatures.

red devider

Sales support

Ben jij een enthousiaste en gedreven Sales support en houd jij ervan om dagelijks contact te hebben met klanten? Ben jij mensgericht en niet bang om initiatief te nemen? Dan hebben wij een fijne baan beschikbaar! Wie weet ben jij de sales support die wij zoeken!

Lees hier de vacature

Open sollicitatie

Ben jij enthousiast en gedreven? Ben jij mensgericht en niet bang om initiatief te nemen? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je motivatiebrief en CV naar esmee@flowex.nl

red devider