Bloem
Ecuador rose

Sales support

Sales support (Fulltime)

Ben jij een enthousiaste en gedreven Sales support en houd jij ervan om dagelijks contact te hebben met klanten? Ben jij mensgericht en niet bang om initiatief te nemen? Dan hebben wij een fijne baan beschikbaar! Wie weet ben jij de sales support die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Wij zijn een platte organisatie waarin wij het belangrijk vinden dat je doet waar je goed in bent en de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Flowex BV is opgericht in 2002 en met onze werknemers zijn wij gespecialiseerd in het importeren van prachtige snijbloemen uit Ecuador en Colombia, wij zijn daarbij één van de grotere importeurs. Verder importeren wij ook snijbloemen uit Zuid-Afrika en Israël en snijgroen uit Midden-Amerika. Wij verkopen onze bloemen aan groothandelaren en winkelketens door heel Europa.

Wat ga je doen als Sales support

Leg jij gemakkelijk contact en ga jij graag een gesprek aan met klanten? Dit is een ideale kans om jouw kwaliteiten in te zetten. Als sales support onderhoud jij contact met klanten en bouw jij een langdurige relatie met ze op. Je zult worden opgenomen binnen ons team en zal starten met het informeren (mail, telefonisch) van onze klanten aan de hand van lopende orders. Bovendien sta jij met jouw behulpzame houding paraat om de verkopers te ondersteunen. Jij krijgt de ruimte om met eigen ideeën te komen en mee te denken over het salesproces!

Daarnaast is er de mogelijkheid om door te groeien naar junior en/of senior verkoper. Even in het kort wat jij gaat doen:

· Behandelen van inkomen en uitgaande correspondentie, e-mails en telefoon

· Verwerken van orders in het verkoop systeem

· Controleren van orders

· Ondersteuning verkoper(s)

Wie ben jij?

Voor deze functie hoef jij geen ervaring te hebben als sales support of in de bloemen, wel willen wij dat je een goede dosis enthousiasme met je meeneemt! Daarnaast ben jij een echte team player en houdt je van uitdaging en afwisseling. Jij weet van aanpakken en bent enthousiast over bloemen. Het is voor jou geen probleem om je hoofd koel te houden in tijden van drukte. Jij bent sociaal en hebt graag dagelijks contact met klanten. Ook is oplossingen zoeken voor jou geen probleem. Als je Frans kunt spreken en schrijven is dat een pré, ook als jij ervoor openstaat om een Franse cursus te volgen.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken binnen een team van enthousiaste en gedreven collega’s! Een belangrijke en uitdagende functie, waarbij er hard gewerkt wordt en waar wij er samen de schouders onderzetten, maar waar plezier in het werk ook heel belangrijk is. Wij zijn een bedrijf met korte lijnen.

Daarnaast bieden wij;

· Een goed salaris naar aanleiding van leeftijd, talen en ervaring;

· Een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot een vast contract;

· Telefoon en laptop van de zaak;

· 25 vakantiedagen;

· Een prima pensioenregeling;

· De mogelijkheid om door te groeien, naar junior en/of senior verkoper

Interesse?

Heb jij zin gekregen om bij ons aan de slag te gaan als sales support? Stuur dan jouw sollicitatie naar esmee@flowex.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd aangeleverd worden, kunnen geen rechten worden ontleend.