Bloem

Ben jij de verkoper die wij zoeken?

Jouw rol als verkoper:
Als verkoper bij Flowex B.V. ben jij, samen met de rest van het verkoopteam, het gezicht naar onze klanten toe. Je onderhoudt nauw contact met je klanten, bouwt een langdurige relatie met ze op en draagt bij aan het verkoopproces. Je zult starten met het informeren van klanten over lopende orders per mail en telefoon, en ondersteund het verkoopteam. Met jouw enthousiasme en assertieve houding draag je ideeën bij aan het salesproces.

Waar ga je werken?
Flowex B.V. is opgericht in 2002. We zijn gespecialiseerd in het importeren van snijbloemen uit Ecuador, Colombia, Zuid-Afrika en Israël, evenals snijgroen uit Midden-Amerika. Flowex B.V. is een open organisatie die het belangrijk vind dat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Wat onze uniek maakt is niet alleen de hoogwaardige producten die wij leveren, maar ook de toewijding aan groei en ontwikkeling van ons team.

Jij past bij ons als:
Je in het bezit bent van een goede dosis enthousiasme en houdt van uitdaging en afwisseling in je werk. Klantcontact geeft je energie, je denkt in oplossingen en je houdt je hoofd koel in drukke tijden. Je hebt ervaring of een goed gevoel voor commercie en bent er klaar voor om ons verkoopteam aan te vullen.

Wat bieden wij:
• Een goed salaris gebaseerd op leeftijd, ervaring en talen.
• Een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot een vast contract
• Telefoon en laptop
• 25 vakantiedagen
• Een goede pensioenregeling
• Een fijne werksfeer met ruimte voor eigen ideeën

Ben jij de verkoper die we zoeken? Stuur ons dan een korte motivatie en je CV naar esmee@flowex.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.