Bloem
Ecuador rose

Missie, visie, kernwaarden

Missie en visie

Als zeer gemotiveerd import- en exportbedrijf streven wij er dagelijks naar om de beste snijbloemen te leveren aan onze klanten. Vanuit Aalsmeer importeren wij kwalitatief hoogwaardige snijbloemen van over de hele wereld. Onze focus ligt hierbij op Zuid-Amerika. Dankzij onze sterke relaties met topkwekers uit Ecuador, Colombia en vele andere landen kunnen wij de beste kwaliteitsproducten aanbieden tegen scherpe prijzen.

De dagelijkse missie van Flowex is om onze klanten zorg uit handen te nemen. Wij bieden onze klanten een breed assortiment aan snijbloemen en de hoogste kwaliteit rozen uit Ecuador. Veelzijdigheid, scherpe prijzen en voldoende beschikbaarheid, ook in tijden van schaarste. Met de meer dan 80 kwekers waar wij mee samenwerken kunnen wij altijd zorgen voor deze hoogwaardige kwaliteit. Het Flowex-team kenmerkt zich door flexibiliteit en servicegerichtheid. Wij geloven in persoonlijke aandacht, goede communicatie en langdurige klantrelaties.

Wij streven ernaar om voorop te lopen, trends te ontdekken en de juiste producten te vinden zodat onze klanten het verschil maken in de bloemenmarkt. 

Kernwaarden

Hoge kwaliteit snijbloemen

Een van onze belangrijkste kernwaarde is kwaliteit. Wij streven ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit snijbloemen te leveren. Onze klanten kiezen voor Flowex vanwege onze kwaliteit en blijven bij ons voor onze kwaliteit. Wij leveren altijd consistente en hoogwaardige snijbloemen. Om dit te bereiken kiezen wij onze samenwerkingen met zorg en werken wij samen met toegewijde bloemenkwekers. Door regelmatige bezoeken aan onze kwekers en onze goede relaties zorgen wij dat we de beste kwaliteit snijbloemen kunnen leveren aan onze klanten.

Professionele logistiek

Wij monitoren en verbeteren het logistieke traject constant van begin tot eind. Zo kunnen wij garanderen dat onze producten hun eindbestemming in perfecte conditie bereiken. Voor intercontinentaal transport maakt Flowex gebruik van gespecialiseerde vracht afhandelaren die gebruik maken van innovatieve concepten voor koeling en vervoer. Zo kunnen wij de kwaliteit en levensduur van onze snijbloemen zo goed mogelijk waarborgen. Ons team in Ecuador zorgt voor transport naar Nederland waardoor er korte lijnen zijn en er goed inzicht is in het traject dat onze snijbloemen afleggen. In Nederland staat ons logistiek team elke dag klaar om de bloemen te ontvangen en deze klaar de zetten voor transport naar onze klanten. Ook zij streven elke dag naar een hoge kwaliteit service.

De beste service aan onze klanten

De klant staat bij ons voorop. Wij ondersteunen onze klanten elke dag in het verkrijgen van de beste kwaliteit snijbloemen. Voor ons is de klant een echte klant, geen nummer. Wij geloven in goede communicatie, persoonlijke aandacht en langdurige klantrelaties. Door onze connecties met een groot aantal kwekers en goede relaties kunnen wij zorgen voor een breed assortiment en voldoende beschikbaarheid aan snijbloemen. Wij leveren onze klanten verse snijbloemen tegen scherpe prijzen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is zeer belangrijk voor ons, wij houden ons aan onze afspraken. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat zij hun producten op tijd en in perfecte staat ontvangen. Als er iets misgaat lossen wij het op en zorgen we ervoor dat onze klanten hiervan op de hoogte worden gebracht. Wij denken in oplossingen en hechten veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie.